Informatie

Spring 2 G10 te Ilica, Side

Dit mooie penthouse voor 4 personen, een vijfde is mogelijk, op de 3e verdieping (met een prachtig uitzicht op het Taurusgebergte) is voorzien van een complete inrichting en heeft 3 balkons, 2 slaapkamers en 2 badkamers en een keuken met woonkamer. Allen voorzien van rolluiken en horren. Beide slaapkamers en woonkamer hebben een airco met afstandbediening. In de woonkamer is er televisie (nederlandse tv-zenders beschikbaar) met DVD-speler. De keuken is modern en voorzien van moderne apparatuur zoals een afwasmachine, wasmachine en oven. Tevens is er een magnetron voor handen. Een lekker bakje nederlandse koffie mag ook geen probleem zijn want het appartement heeft een Senseo. Wel zelf de koffiepads meenemen.

Er is ook een kluisje aanwezig. Op het complex is er een mooi zwembad met ligstoelen. In het laag seizoen ( oktober tot maart) is het binnenzwembad geopend.Voor de sportliefhebbers is er een fitnessruimte en sauna. Beide gratis te gebruiken. Ook is er gratis Wifi beschikbaar. Voor de kinderen is er een speeltoestel om lekker te kunnen spelen. Het gehele complex is geheel autovrij en voorzien van 24-uurs bewaking.

Dagelijks rijden er gratis pendelbusjes op gezette tijden naar Side, Manavgat (markt), Komkoy en het strand. Ook de mogelijkheid om een transfer te regelen van airport Antalya naar het appartement te Ilica en terug. Door het zelf boeken van de vliegtickets kunt u zo goedkoop vliegen naar Antalya. Kijk voor informatie bij weerbericht en tickets welke maatschappijen op Antalya vliegen.

Prijzen:

1 week hoogseizoen juli en augustus 375.00 euro

1 week mei, juni, september en oktober 325.00 euro

1 week november, december, januari, februari, maart, april 225.00 euro

een vijfde persoon kost 25.00 euro per week extra

boekingskosten: 35.00 euro

  • Afwijkende aankomst- en vertrekdagen zijn mogelijk in overleg en indien de beschikbaarheid dit toelaat.

  • De hoogte van de waarborgsom is 200,- Euro.

  • Verbruik van gas, water en licht is inclusief bij normaal verbruik.

  • Eindschoonmaak is exclusief; kosten 40,- euro, en 7,50 euro per persoon voor de was.

  • Handdoeken en theedoeken zijn aanwezig.